O nama

Istorijat

Privredno drustvo JAZEXPRESS d.o.o. osnovanao je 2004 godine kao firma za proizvodnju, transport i montazu PVC i ALU bravarije. U pocetku bili smo bazirani na proizvodnju ulaznih i balkonskih vrata, prozora i grilja kao i transport i ugradnju istih. Obzirom da su zahtjevi trzista rasli, firma se razvijala i vremenom specijalizovala za proizvodnju najrazlicitijih proizvoda iz asortimana gradjevinske tj. fasadne bravarije koji pored navedenog obuhvata i proizvodnju stakla, staklenih ograda, nastresnica, fasadnih grilja, brisoleja, rukohvata, pergola...Bogatim asortimanom, danas mozemo parirati savremenim trendovima iz ove oblasti.

Kapaciteti

Danas, nakon decenije poslovanja, raspolazemo bogatim proizvodnim linijama za obradu i sastavljanje profila pa smo samim tim u mogucnosti odgovoriti najsavremenijim zahtjevima trzista te pruziti sirok spektar aluminijumskih i pvc i proizvoda od stakla, koji se koriste u gradjevinarstvu.

Pored navedenog, posjedujemo sopstveni pogon za zastakljivanje stolarije kao i znatan asortiman masina iz te oblasti. Za uspjesno poslovanje godinama i podrsku korisnicima nasih usluga koristimo bogat vozni park i mehanizaciju koja posjeduje:

  • Kamine za bravariju,
  • Kamione za staklo i proizvode od stakla,
  • Dizalice, viljuskare i teretna vozila za lokalnu upotrebu

Nas tim broji preko 40 visokokvalifikovanih zaposlenih raznih profila zanimanja, kvalifikacija i referenci.

Ciljevi

Ekspanzija gradjevinarstva i pracenje trendova, uticala je na nas da se razvijemo u modernu i prepoznatljivu kompaniju iz ove oblasti te se iz dana u dan trudimo da opravdamo steceni renome kroz kvalitet onoga sto nudimo.