O nama

Istorijat

Privredno društvo JAZEXPRESS d.o.o. osnovanao je 2004. godine kao firma za proizvodnju, transport i montažu PVC i ALU bravarije. U početku bili smo bazirani na proizvodnju i ugradnju ulaznih i balkonskih vrata, prozora i grilja. Obzirom da su zahtjevi tržišta rasli, firma se razvijala i vremenom specijalizovala za proizvodnju najrazličitijih proizvoda iz asortimana građevinske tj. fasadne bravarije koji pored navedenog obuhvata i proizvodnju stakla, staklenih ograda, nastrešnica, fasadnih grilja, brisoleja, rukohvata, pergola...

Bogatim asortimanom, danas možemo parirati savremenim trendovima iz ove oblasti.

Kapaciteti

Danas, nakon decenije poslovanja, raspolažemo bogatim proizvodnim linijama za obradu i sastavljanje profila pa smo samim tim u mogućnosti da odgovorimo najsavremenijim zahtjevima tržišta te pružiti širok spektar aluminijumskih i pvc i proizvoda od stakla, koji se koriste u građevinarstvu.

Pored navedenog, posjedujemo sopstveni pogon za zastakljivanje stolarije kao i znatan asortiman mašina iz te oblasti.

Za uspjesno poslovanje godinama i podrsku korisnicima nasih usluga koristimo bogat vozni park i mehanizaciju koja posjeduje:

  • Kamine za bravariju
  • Kamione za staklo i proizvode od stakla
  • Dizalice, viljuškare i teretna vozila za lokalnu upotrebu

Nas tim broji preko 40 visokokvalifikovanih zaposlenih raznih profila zanimanja, kvalifikacija i referenci.

Ciljevi

Ekspanzija građevinarstva i praćenje trendova, uticala je na nas da se razvijemo u modernu i prepoznatljivu kompaniju iz ove oblasti te se iz dana u dan trudimo da opravdamo stečeni renome kroz kvalitet onoga sto nudimo.